Reklama

Gotowanie łączy ludzi

Moda na gotowanie to od kilku sezonów jeden z najbardziej wiodących trendów. Polacy kochają gotować, świadczyć może o tym popularność kulinarnych blogów oraz programów telewizyjnych. Przygotowywanie posiłków może być tak samo emocjonujące, co interesujące. Mało tego dla wielu osób, przyrządzanie posiłków stało się pasją i pewnego rodzaju sposobem na życie. Dowodem są wszelkiego rodzaju warsztaty kulinarne na których nie brakuje chętnych, by szkolić swoje umiejętności pod okiem profesjonalistów.


Moda na gotowanie to od kilku sezonów jeden z najbardziej wiodących trendów. Polacy kochają gotować, świadczyć może o tym popularność kulinarnych blogów oraz programów telewizyjnych. Przygotowywanie posiłków może być tak samo emocjonujące, co interesujące.  Mało tego dla wielu osób,  przyrządzanie posiłków stało się pasją                           i pewnego rodzaju sposobem na życie. Dowodem są wszelkiego rodzaju warsztaty kulinarne na których nie brakuje chętnych, by szkolić swoje umiejętności pod okiem profesjonalistów.

Gotuj z najlepszymi

Warsztaty kulinarne to bardzo ciekawa forma spędzania wolnego czasu w gronie przyjaciół, rodziny, pracowników, a nawet nieznajomych osób. W Polsce można znaleźć wiele miejsc, w których profesjonalni kucharze chętnie dzielą się swoją wiedzą.  Lista proponowanych warsztatów jest bardzo długa: od  kuchni molekularnej, przez tajską, meksykańską po polską. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nasuwa się pytanie, które studio kulinarne wybrać?  -  Poszukując idealnego miejsca na warsztaty kulinarne warto zwrócić szczególną  uwagę na atmosferę jaka panuje, wystrój, kucharza prowadzącego, tematykę warsztatów a także jakość produktów z których uczestnicy będą przyrządzać posiłki – radzi Ania Grabowska właścicielka studia kulinarnego The Plate.

Reklama

 

Wspólna integracja

Coraz chętniej obdarowujemy bliskich karnetami, lub voucherami na różne zajęcia, kursy, warsztaty kulinarne. Wzrost zainteresowania tematyką gotowania zauważyli także właściciele firm i menedżerowie dużych korporacji, którzy wykorzystują potencjał kulinarnych eventów w kontekście integracji zespołu.  To prawda, w naszym studiu największą popularnością cieszą się integracyjne spotkania firmowe oraz przyjęcia urodzinowe – wyjaśnia właścicielka The Plate.

 

Łączymy smaki i ludzi

W przeciwieństwie do książek i programów kulinarnych, warsztaty w studiu dają możliwość wymiany zdań i wzajemnych doświadczeń, to integracja, przełamywanie barier, poznawanie nowych smaków i ludzi. – mówi Ania Grabowska z The Plate. A wiadomo nic tak nie łączy ludzi, jak wspólna pasja – w szczególności pasja do gotowania.                                                          

Studio Kulinarne The Plate  Łączymy smaki i ludzi.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy