Reklama

Kremowe sery Hochland

Zjadając kanapkę z serem Hochland, zastanawiamy się nieraz jak i z czego są zrobione i co sprawia, że jest on tak pyszny. Co kryją w sobie te kremowe sery? Przede wszystkim naturalne składniki: najwyższej jakości sery żółte, stanowiące główny ich składnik, mleko od zaufanych dostawców, a także aromatyczne zioła i warzywa. To wszystko bez konserwantów i sztucznych barwników.

 Zanim kremowe sery Hochland trafią na nasz stół, przechodzą długą drogę. A wszystko zaczyna się od mleka... Firma Hochland skupuje mleko od ponad 600 lokalnych dostawców, którzy przestrzegają wyznaczonych przez firmę rygorystycznych standardów. Z tego mleka powstają najwyższej jakości sery żółte, stanowiące główny składnik kremowych serów Hochland. Do ich produkcji wykorzystuje się głównie cheddar, ale także inne gatunki: gouda, emmentaler i maasdamer. Następnie dodawane są w pełni naturalne składniki, w zależności od receptury, są to: szynka, salami, ogórki, papryka, cebula, czosnek, szczypiorek, pietruszka, pieczarki czy borowiki. Na każdym etapie produkcji sery przechodzą szereg kontroli, aby ich jakość była na najwyższym poziomie. Gotowy ser jest pakowany, a my mamy do wyboru krążki, plastry, bloczki oraz kubeczki.

Z fabryki Hochland w Kaźmierzu, sery przewożone są do centrum logistycznego, skąd trafiają do hurtowni i do sklepów, a finalnie - na nasz stół. Możemy więc posmarować świeże pieczywo pysznym, kremowym serkiem, albo zrobić sobie danie na ciepło: tosty, zupę krem lub sos do makaronu czy zapiekanki. Mając przy tym pewność, że to, co jemy, jest nie tylko pyszne, ale też naturalne.

Naturalność i jakość składników jest dla marki Hochland równie ważna co doskonały smak serów. Zgodnie z tą zasadą zostały zaprojektowane zostały nowe opakowania kremowych serów Hochland, a także rozpoczęto kampanię edukacyjną. Do udziału w kampanii zaproszono Annę Guzik - znaną aktorkę telewizyjną i teatralną, a także zwolenniczkę zdrowego odżywiania. Ania odkrywa tajemnicę pysznego smaku serów Hochland. Śledzi z jakich składników zrobiony jest ser Hochland, aby finalnie potwierdzić: test jakości i smaku zaliczony!

Reklama

Ser kremowy Hochland w plastrach  130 g, cena: 3,59 zł

Ser kremowy Hochland w krążku 200 g, cena: 4,99 zł

Ser kremowy Hochland w kubku 140 g, cena: 4,25 zł

Ser kremowy Hochland w bloczku 100 g, cena: 2,20 zł

Styl.pl/materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy