Reklama

Wegańskie rafaello

Zdrowsza wersja uwielbianego przez wszystkich przysmaku kokosowego- pyszne kulki rafaello.

Składniki

  • 250 g fasoli z puszki
  • 200 g wiórków kokosowych + 100 g do obtoczenia
  • 5 łyżek miodu
  • 200 ml mleka koksowego
  • 50 g płatków kukurydzianych

Sposób przygotowania:

Do miski wkładamy odsączoną fasolę, miód, wiórki kokosowe oraz mleko kokosowe. Blendujemy do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy pokruszone płatki kukurydziane. Dokładnie mieszamy. W dłoniach formujemy kulki o średnicy 3 cm, które obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wkładamy do lodówki na 1 godzinę. Smacznego!

Polsat
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy