Reklama

Sulfario

Czas przyrządzenia: ok godziny
Składniki dla: 3-4 osób

Składniki

  • koncentrat pomidorowy
  • 1 puszka fasolka szparagowa
  • 2 sztuki marchewka
  • seler
  • pietruszka
  • 30 dag mięso na rosół
  • gęsta kwaśna śmietana
  • 0,5 kg ziemniaki
  • por
  • sól, pieprz

Z porcji rosołowej i warzyw ugotować wywar. Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować, aż zmiękną, dodać koncentrat pomidorowy. Na koniec wlać śmietanę i przyprawić.

Chleb przekroić i wydrążyć. Podgrzać go w piekarniku, ostrożnie napełnić zupą i podawać od razu.

Smacznego
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy