Reklama

Batida - słodycze dla zakochanych

Tradycyjne belgijskie i francuskie receptury doprawione wyobraźnią cukierników i mistrzów kuchni restauracji Batida to przepis na uczczenie Dnia Zakochanych.

Fois gras z gęsich wątróbek, kaczka z warzywnym flanem i glazurowanymi marchewkami, chleb oliwkowy i chrupiący criossant z konfiturą pomarańczową - to tylko część wyśmienitych smaków, do których poznania od dwudziestu lat zaprasza Batida, właściciel cukierni, piekarni i restauracji.

Teraz na co dzień i na specjalną okazję dostarcza je do domu czy biura w Warszawie. Na śniadanie, lunch, spotkanie biznesowe czy wystawną kolację. Właściciele Batidy kierują się filozofią, że jedzenie to sztuka łączenia aromatów, kolorów i kształtów. Z pomocą doradców firmy można komponować własne dzieła sztuki kulinarnej i przygotowywać wyjątkowe przyjęcie. Zestawy cateirngowe dostosowywane do atmosfery miejsca i unikalnego gustu klienta.

Reklama

Chcesz sprawić miłą niespodziankę ukochanej osobie? Zaproś ją na romantyczną chwilę w restauracji na Pl. Konstytucji w Warszawie, gdzie szef kuchni zadba o wasze podniebienie, a obsługa sprawi, by ta chwila była wyjątkowa.

Specjalnie z okazji Dnia Zakochanych przygotowano także zestawy walentynkowe, które można zamówić z dostawą do domu. W każdym z nich jest to, za czym przepadają kobiety: słodycze, wino I kwiaty. - Dzięki naszym słodkościom każda chwila z ukochaną osobą będzie jeszcze bardziej wyjątkowa - zachęcają cukiernicy.

Restauracja Batida, Warszawa, ul. Marszałkowska 53, tel. (22) 621 53 15. Listę cukierni i piekarni Batida znajdziesz na stronie www.batida.pl

Styl.pl
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy