Reklama

Noworoczne postanowienia w kawiarniach z serca Londynu

Po pachnących choinką Świętach i szampańskiej zabawie sylwestrowej przyszedł czas na noworoczne przemyślenia i postanowienia. Między tworzeniem kolejnych list must have i must do podaruj sobie chwilę przyjemności i ulegnij zupełnie nowej pokusie, czekającej w kawiarniach COSTA COFFEE. Początek roku będzie ucztą dla podniebienia, dzięki Brownie Latte i zimowemu bestsellerowi wśród ciast – Pleśniakowi! Karnawałowe szaleństwo w kawiarniach z serca Londynu zacznie się już 4 stycznia.

Po pachnących choinką Świętach i szampańskiej zabawie sylwestrowej przyszedł czas na noworoczne przemyślenia i postanowienia. Między tworzeniem kolejnych list must have i must do podaruj sobie chwilę przyjemności i ulegnij zupełnie nowej pokusie, czekającej w kawiarniach COSTA COFFEE. Początek roku będzie ucztą dla podniebienia, dzięki Brownie Latte i zimowemu bestsellerowi wśród ciast – Pleśniakowi! Karnawałowe szaleństwo w kawiarniach z serca Londynu zacznie się już 4 stycznia.

Nowy rok nie musi oznaczać wyrzeczeń, wręcz przeciwnie – to doskonała okazja, by zacząć go miłym i słodkim akcentem. Jak mówi staropolskie przysłowie – Jaki Nowy Rok, taki cały rok – warto więc sprawić sobie małą przyjemność i choć na chwilę uciec od zgiełku, by w kawiarnianym zaciszu delektować się ulubioną kawą w doborowym towarzystwie deseru.

Ucztę dla duszy i ciała zagwarantuje nowość w menu COSTA COFFEE. Pokusie ulegną
w szczególności miłośnicy mocno czekoladowego, aromatycznego ciasta brownie – jego smak będzie można odnaleźć w nowej Brownie Latte. Udekorowana bogatą warstwą bitej śmietany
i posypana ciasteczkami, nie tylko pięknie się prezentuje, ale przyniesie też prawdziwą eksplozję smaków. Obok nowości, w ofercie wciąż królują zimowe kawy,
np. z nutą orzechów i karmelu – Toffee Nut czy kawa Piernikowa Light na bazie odtłuszczonego mleka z bezcukrowym syropem.

Reklama

Daj się ponieść karnawałowemu szaleństwu i spróbuj też hitu wśród deserów – Pleśniak wraca na salony w pięknym stylu! Tradycyjne, polskie ciasto
na kruchym waniliowo-czekoladowym spodzie, z powidłami śliwkowymi, wiśniami i bezą – nie sposób mu się oprzeć. Całość udekorowana waniliową kruszonką i cukrem pudrem, idealnie dopełni leniwe popołudnie z filiżanką aromatycznej kawy na bazie mieszanki Mocha Italia.

Rozkoszuj się zimą w kawiarniach z serca Londynu. Nowe menu COSTA COFFEE będzie dostępne już od 4 stycznia.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy