Reklama

Pomidory faszerowane

Czas przyrządzenia: 10-30 minut
Składniki dla: 3-4 osób

Składniki

  • 1 opakowanie kiełki rzodkiewki
  • 2 łyżki naturalny jogurt
  • sól, pieprz
  • 30 dag półtłusty serek
  • 4 sztuki pomidory
  • 1 pęczek szczypiorek
  • ogórek zielony

Pomidory przekroić na pół, wydrążyć środki. Położyć przekrojone pomidory odwrócone na ręczniku papierowym, aby odsączyć wyciekający sok.

Serek rozgnieść widelcem, połączyć dokładnie z jogurtem. Do serka dodać pokrojony w drobną kostkę ogórek, kiełki rzodkiewki i posiekany szczypior, doprawić solą i pieprzem. Farszem napełnić pomidory.

Smacznego
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy