Reklama

Piersi z kurczaka ze szpinakiem

Czas przyrządzenia: 10-30 minut
Składniki dla: 3-4 osób

Składniki

  • 400 g piersi z kurczaka
  • 100 g serka topionego o smaku śmietankowym
  • 2 ząbki czosnku
  • 200 g śmietany
  • 1 Bulionetka do duszonego kurczaka
  • 1 cebula
  • 450 g mrożonego szpinaku


1. Mięso pokrój w kostkę i podsmaż.

2. Wlej śmietanę i dodaj Bulionetkę.

3. Dodaj szpinak, czosnek przeciśnij przez praskę, połącz z daniem.

4. Do sosu dodawaj po trochę serka topionego. Zmieszaj i serwuj z ulubionym makaronem.

materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy