Reklama
Trendy
Społeczeństwo
Ludzie
Herstorie
Kultura
Podróże
Stylowe podróże
Kuchnia
Kuchnie świata
Mistrzyni kuchni
Martha Stewart
Nowości kulinarne
Znawcy smaku
Tessa Capponi-Borawska
Robert Sowa
Tadeusz Pióro
Nigella Lawson
Pascal Brodnicki
Magda Gessler
Żywienie terapeutyczne
Eliza Mórawska
Dominika Wójciak
Martha Stewart
Przepisy
Zdrowie
Opinie
Raporty specjalne
Styl.interia.pl
Trendy
Społeczeństwo
Ludzie
Herstorie
Kultura
Podróże
Stylowe podróże
Kuchnia
Kuchnie świata
Mistrzyni kuchni
Martha Stewart
Nowości kulinarne
Znawcy smaku
Tessa Capponi-Borawska
Robert Sowa
Tadeusz Pióro
Nigella Lawson
Pascal Brodnicki
Magda Gessler
Żywienie terapeutyczne
Eliza Mórawska
Dominika Wójciak
Martha Stewart
Przepisy
Zdrowie
Opinie
Raporty specjalne
Reklama
Interia
Styl.interia.pl
klarowane masło
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
klarowane masło
Wszystkie
(1)
Wideo
(1)
Wideo (1)
„Ewa gotuje”: Masło klarowane
Wtorek, 5 października 2021 (17:49)
Masło przełożyć do garnka i roztopić na bardzo małym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i podgrzewać nadal, mieszając od czasu do czasu. Gdy na wierzchu zbierze się piana, usunąć ją delikatnie...
Ewa gotuje
,
Ewa Wachowicz