Consommé ze świeżych ogórków i koperku

Wyjątkowy przepis na aromatyczną zupę z tagliatelle z ogórków
Wyjątkowy przepis na aromatyczną zupę z tagliatelle z ogórkówmateriały prasowe

Składniki

  • 1 kg zielonych ogórków
  • 1 pęczek koperku (łodyżki posiekane drobno, listki grubiej)
  • 1 łyżka białego octu winnego
  • oliwa
  • sól
  • świeżo zmielony pieprz

na tagliatelle ogórkowe

  • 1 ogórek świeży pocięty obieraczką na cienkie wstążki
  • 1 pęczek natki koperku posiekany
  • oliwa
  • zest z cytryny
  • sól
  • • świeżo zmielony pieprz
"Zupa dobra na wszystko" autorstwa Jolanty Naklickiej-Kleser
"Zupa dobra na wszystko" autorstwa Jolanty Naklickiej-Klesermateriały prasowe
Zupa grzybowaStyl.pl
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?