Ewa Wachowicz gotuje: Bulion po magnacku

Ewa Wachowicz
Ewa WachowiczEast News
Ewa Wachowicz pokazała szybką metodę na opiekanie warzyw do rosołu
Ewa Wachowicz pokazała szybką metodę na opiekanie warzyw do rosołuEast News
Przepis na bulion po magnacku wg Ewy Wachowicz/ zdjęcie z programu "Ewa gotuje" odcinek 341
Przepis na bulion po magnacku wg Ewy Wachowicz/ zdjęcie z programu "Ewa gotuje" odcinek 341materiały prasowe

Składniki

  • 1 kura
  • ½ kg wołowiny na rosół lub gicz cielęca
  • 3 marchewki
  • 1 pietruszka
  • ½ selera
  • 1 cebula
  • 2 liście laurowe
  • 4 ziarenka ziela angielskiego
  • 1 goździk
  • 1 gwiazdka anyżu
  • sól
  • kwiat muszkatołowy
  • szafran
  • gałązka lubczyku
  • żółtka (po 1 na filiżankę)
  • kilka plasterków limonki
  • świeżo zmielony pieprz
  • natka pietruszki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?