Reklama

Patelnia, którą możesz włożyć do piekarnika

Patelnia Fiskars Non-Overheatable (NOH), choć dopiero debiutuje w naszych kuchniach, już zdążyła podbić serca miłośników zdrowej kuchni.

Podwójna powłoka - wewnętrzna - trójwarstwowa Hardtec Superior i zewnętrzna - ceramiczna, sprawia, że patelnia uzyskuje właściwa temperaturę dużo szybciej niż tradycyjna, a jedzenie nie przywiera do jej powierzchni.

Na płycie indukcyjnej patelnia rozgrzewa się do 230˚C, a po osiągnięciu tej temperatury automatycznie blokuje dalsze nagrzewanie. Takie rozwiązanie gwarantuje, że już nigdy nie przypalimy obiadu!

Można też, przygotowane na patelni potrawy, z pełną odpowiedzialnością włożyć do piekarnika. Wykonana ze specjalnego tworzywa rączka wytrzyma temperatury do 180˚C.

Reklama

Używając takiej patelni możemy znacznie ograniczyć tłuszcze do smażenia, a możliwość przygotowania potrawy w piekarniku zdecydowanie poszerza nasze kulinarne horyzonty.


Styl.pl/materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama