Reklama

Reklama

"Gotuj sprytnie jak Jamie"

​Już 22 października premiera najnowszej książki kucharskiej Jamiego Olivera "Gotuj sprytnie jak Jamie".

Ulubiony szef kuchni proponuje nam 120 przepisów na smaczne i niedrogie posiłki, od kanapek i zup, przez makarony, po dania mięsne i rybne, nie wspominając już o mnóstwie pomysłów na niebanalne dania z warzyw. W pięknie wydanej książce znajdziemy też rzetelne i konkretne wskazówki, czym kierować się przy zakupie produktów, aby były doskonałej jakości i w przystępnej cenie, oraz w jaki sposób wyposażyć kuchnię i spiżarnię, by sprawnie przyrządzać posiłki. Do tego porady, jak wykorzystać składniki, które często marnujemy, i jak zawsze wspaniałe zdjęcia Davida Loftusa. Pora na sprytne gotowanie!

Reklama

Styl.pl/materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy