Bartek Kieżun: Twoje serce jest tam, gdzie twój żołądek

Bartek Kieżun - znawca włoskiej kuchni, win, historii i zwyczajów, fot. Przemek Krupski
Bartek Kieżun - znawca włoskiej kuchni, win, historii i zwyczajów, fot. Przemek Krupskimateriały prasowe
Spaghetti bolognese nie istnieje i o tym dowie się każdy, kto wyląduje na lotnisku w Bolonii
Pizza neapolitańska - zdjęcie z książki "Italia do zjedzenia", fot. Bartek Kieżun
Pizza neapolitańska - zdjęcie z książki "Italia do zjedzenia", fot. Bartek Kieżunmateriały prasowe
Wiele uwarunkowań wpłynęło na kształt włoskiej kuchni i kiedy je poznamy, zupełnie inaczej ją postrzegamy
Pastiera napoletana - zdjęcie z książki "Italia do zjedzenia", fot. Bartek Kieżun
Pastiera napoletana - zdjęcie z książki "Italia do zjedzenia", fot. Bartek Kieżunmateriały prasowe
Flaki po florencku - zdjęcie z książki "Italia do zjedzenia", fot. Bartek Kieżun
Flaki po florencku - zdjęcie z książki "Italia do zjedzenia", fot. Bartek Kieżunmateriały prasowe
Oliwa ma dwóch wrogów, mniej więcej tak jak my, czyli czas i światło słoneczne
"Italia do zjedzenia" Bartek Kieżun
"Italia do zjedzenia" Bartek Kieżunmateriały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?