Burger z mielonym mięsem i orzechami

Idealne połączenie smaków: soczyste mięso, aksamitny ser pleśniowy i chrupiące orzechy
Idealne połączenie smaków: soczyste mięso, aksamitny ser pleśniowy i chrupiące orzechy123RF/PICSEL

Składniki

  • 250 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
  • 8 plasterków sera pleśniowego
  • 1/2 szklanki orzechów włoskich
  • 4 liście sałaty
  • 4 łyżeczki majonezu
  • olej
  • 4 bułki z ziarnami
  • 3-4 łyżki posiekanej kolendry
  • sól
  • świeżo mielony pieprz
  • szczypta mielonej gorczycy
Zmysłowe smaki: Wegetariańskie burgeryAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Tele Tydzień
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?