Burrito

Pamiętaj, aby placki tortilli podgrzewać krótko. Jeśli będziesz zbyt długo trzymać je na patelni, wysuszą się i będą się łamać.
Pamiętaj, aby placki tortilli podgrzewać krótko. Jeśli będziesz zbyt długo trzymać je na patelni, wysuszą się i będą się łamać.123RF/PICSEL

Składniki

  • 8 pszennych tortilli
  • 50 dag mielonego mięsa wołowego
  • 1 papryka
  • 1 cebula
  • po 1 puszce fasoli czerwonej i pomidorów
  • 1/2 szklanki tartego żółtego sera
  • 8 liści sałaty
  • 8 łyżek kwaśnej śmietany
  • 2 łyżki oleju
  • 3 ząbki czosnku
  • sól, pieprz czarny, cukier, kumin, oregano, słodka papryka, pieprz cayenne
Tortilla z wołowiną i awokadoStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?