Diabelskie jajka z pastą chili

Tak podane jajka zrobią furorę na świątecznym stole! Kolor i smak robią wrażenie.

Diabelskie jajka
Diabelskie jajkaPolsat
Diabelskie jajka z pastą chili (Ipla/Polsat)

Składniki

  • kilka jajek (wedle uznania)
  • sok z buraka
  • papryczka chili
  • majonez
  • łyżeczka musztardy Dijon
  • sól
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

Gotujemy jajka 8 min i obieramy ze skorupek. W całości moczymy w soku z buraka przez 2h. Przekrajamy jajka i wyciągamy żółtko. Żółtka mieszamy z majonezem, musztardą, solą oraz posiekaną zieloną papryczką na gładką masę. Faszerujemy jajka masą i posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!

Polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?