Reklama

Diabelskie jajka z pastą chili

Tak podane jajka zrobią furorę na świątecznym stole! Kolor i smak robią wrażenie.

Składniki

  • kilka jajek (wedle uznania)
  • sok z buraka
  • papryczka chili
  • majonez
  • łyżeczka musztardy Dijon
  • sól
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

Gotujemy jajka 8 min i obieramy ze skorupek. W całości moczymy w soku z buraka przez 2h. Przekrajamy jajka i wyciągamy żółtko. Żółtka mieszamy z majonezem, musztardą, solą oraz posiekaną zieloną papryczką na gładką masę. Faszerujemy jajka masą i posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!

Przekaż 1% na Fundację Polsat rozliczając PIT TUTAJ >>>

Reklama
Polsat
Dowiedz się więcej na temat: jajka wielkanocne
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy