Dorsz w szynce z warzywami. Wiemy, na co zwrócić uwagę, kupując rybę

Zwróć uwagę na powierzchnię ryby powinna być błyszcząca z jak najmniejszą porowatością
Zwróć uwagę na powierzchnię ryby powinna być błyszcząca z jak najmniejszą porowatościąPicsel123RF/PICSEL
Zwróć uwagę na powierzchnię ryby powinna być błyszcząca z jak najmniejszą porowatością
Zwróć uwagę na powierzchnię ryby powinna być błyszcząca z jak najmniejszą porowatościąPicsel123RF/PICSEL

Składniki

  • 80 dag filetów z dorsza
  • 10 dag surowej wędzonej szynki w cienkich plastrach
  • 2 cukinie
  • 1 pomidor
  • po 1 papryce żółtej i czerwonej
  • 1 cebula
  • 5 gałązek tymianku
  • 1/2 cytryny
  • 4 łyżki
  • oleju
  • sól
  • pieprz
45 min
4
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?