Francuska tarta

Dodatki można modyfikować wedle smaku
Dodatki można modyfikować wedle smaku123RF/PICSEL

Składniki

  • 60 dag włoskiej kapusty,
  • 20 dag cebuli,
  • 5 dag boczku wędzonego,
  • 1/2 szklanki bulionu warzywnego,
  • 30 dag kiełbasy metki,
  • 15 dag chudego białego sera,
  • 6 łyżek mleka,
  • 6 jajek,
  • 30 dag mąki pszennej,
  • 1 łyżka proszku do pieczenia,
  • 2 łyżki bułki tartej,
  • 2 szklanki śmietany 18 proc.,
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej,
  • 4 gałązki świeżego majeranku,
  • 8 łyżek oleju,
  • sól,
  • pieprz,
  • kminek,
  • majeranek,
  • tłuszcz i bułka tarta do formy
6
Katarzyna Popowska planuje wydanie płyty Styl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?