Glazurowane steki, kotlety i skrzydełka

Smaki lata
Smaki lata123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 mały pęczek natki
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 4 łyżki jasnego piwa
  • 4 łyżki oleju
  • mielony czarny pieprz
  • słodka papryka w proszku
  • 4 kotlety schabowe
  • 80 g masła
  • ziarna czerwonego pieprzu
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 papryczki chili
  • 250 ml soku z pomarańczy
  • 4 łyżki miodu
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 pomidor
  • 16 skrzydełek kurczaka
  • 4 steki z biodrówki

Jak elegancko zaprezentować danie na talerzu?

Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Stek z wołowiny wagyu z masłem wasabiStyl.pl
Życie na gorąco
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?