Jaglanka z burakiem, dynią, jarmużem i granatem

Jaglanka z burakiem, dynią, jarmużem i granatem
Jaglanka z burakiem, dynią, jarmużem i granatemmateriały prasowe

Składniki

  • 1 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej
  • 1 upieczony burak (średniej wielkości)
  • 1 szklanka dyni lub batatu
  • 1⁄3 łyżeczki mielonych nasion kopru (opcjonalnie)
  • 1 łyżeczka utartego imbiru
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 szklanka jarmużu
  • 1 ząbka czosnku
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • sól morska lub himalajska do smaku
  • pestki moreli lub płatki migdałowe (opcjonalnie)
  • owoc granatu
Okładka książki "Jaglany detoks"
Okładka książki "Jaglany detoks"materiały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?