Klopsiki na kiszonej kapuście

Klopsiki na kiszonej kapuście
Klopsiki na kiszonej kapuściePolsat

Składniki

  • 800 g kapusty kiszonej
  • ½ cebuli
  • 1 łyżka masła klarowanego
  • 1 łyżka kminku
  • kilka ziarenek ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe
  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • 2 łyżki posiekanego koperku

na klopsiki

  • 500 g mielonej wieprzowiny, np. łopatki
  • 1 ząbek czosnku
  • ½ cebuli
  • 1 łyżka masła klarowanego
  • 1 jajko
  • 1 bułka grahamka namoczona w mleku
  • sól
  • pieprz

na zasmażkę

  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki mąki pszennej lub orkiszowej
"Ewa Gotuje": Klopsiki na kiszonej kapuściePolsatPolsat
Polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?