Makaronowa „pizza” z oliwkami i karczochami

Makaronowa „pizza” z oliwkami
Makaronowa „pizza” z oliwkamiPicsel

Składniki

  • 400 g makaronu spaghetti
  • sól
  • pieprz
  • 1 puszka (425 ml) serc karczochów
  • 1 żółta papryka
  • 1 czerwona papryka
  • 3 dymki
  • 1 ząbek czosnku
  • 40 g masła
  • 40 g mąki
  • 300 ml mleka
  • 350 ml bulionu warzywnego
  • 4 łyżki startego parmezanu
  • 2 żółtka
  • 75 g czarnych oliwek
  • 50 g suszonych pomidorów
  • świeże zioła do dekoracji
Ewa Wachowicz zachęca do oglądania jesiennej ramówki POLSATUStyl.pl
Życie na gorąco
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?