​Musaka dla smakoszy

​Musaka dla smakoszy
​Musaka dla smakoszymateriały prasowe

Składniki

  • 200-400 g steku z antrykotu
  • 1 łyżka masła
  • szczypta soli
  • szczypta czarnego pieprzu

Składniki

na musakę

  • 200 g bekonu
  • odrobina oliwy
  • 1 cebula
  • 600 g ziemniaków
  • 1 łyżka masła
  • szczypta soli
  • 1-2 łyżek musztardy
  • 200 ml śmietany
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka miodu
  • szczypta czarnego pieprzu
  • 2 łyżki posiekanego kopru

Składniki

pikantne masło

  • 100g masła
  • 20 g sera pleśniowego
  • 3 łyżki ziaren czerwonej pieprzu
  • szczypta soli

Sposób przygotowania:

Kurczak tikka masalaInteria KulinariaInteria Kulinaria
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?