Naleśniki z konfiturą

Jeśli nie tolerujesz glutenu, przygotuj naleśniki z mąki ryżowej, gryczanej i ziemniaczanej – każdej po pół szklanki
Jeśli nie tolerujesz glutenu, przygotuj naleśniki z mąki ryżowej, gryczanej i ziemniaczanej – każdej po pół szklanki123RF/PICSEL

Składniki

na ciasto

  • 1 i 1/2 szklanki mąki tortowej
  • 1 szklanka mleka migdałowego
  • 2 pomarańcze
  • 1 łyżka cukru
  • 1 jajko
  • olej kokosowy do smażenia

na konfiturę

  • 3 pomarańcze
  • 1/2 cytryny
  • 1/2 szklanki cukru
Zmysłowe smaki: Jak zrobić naleśniki? Zmysłowe smakiInteria.tv
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?