Przepisy zwyciężczyni MasterChefa

ruloniki
ruloniki© Piotr Bolko / madeinbrain.comWydawnictwo Znak
Figi z serem roqueford zapiekane z szynką parmeńską
Figi z serem roqueford zapiekane z szynką parmeńską© Piotr Bolko / madeinbrain.comWydawnictwo Znak

Figi z serem roqueford zapiekane z szynką parmeńską

Sposób przyrządzania:

Zupa z zielonego groszku ze świeżą miętą
Zupa z zielonego groszku ze świeżą miętą© Piotr Bolko / madeinbrain.comWydawnictwo Znak

Zupa z zielonego groszku ze świeżą miętą

Sposób przyrządzania:

Ruloniki z soli z gotowanymi warzywami i tymiankowym zabajone
Ruloniki z soli z gotowanymi warzywami i tymiankowym zabajone© Piotr Bolko / madeinbrain.comWydawnictwo Znak

Ruloniki z soli z gotowanymi warzywami i tymiankowym zabajone

Sposób przyrządzania:

Rostbef z ziemniakami w ziołach i sosem rémoulade
Rostbef z ziemniakami w ziołach i sosem rémoulade© Piotr Bolko / madeinbrain.comWydawnictwo Znak

Rostbef pieczony w niskiej temperaturze z ziemniakami w ziołach i sosem rémoulade

Sposób przyrządzania:

Lody migdałowe na ciepłych śliwkach z cynamonem i pieprzem syczuańskim
Lody migdałowe na ciepłych śliwkach z cynamonem i pieprzem syczuańskim© Piotr Bolko / madeinbrain.comWydawnictwo Znak

Lody migdałowe na ciepłych śliwkach z cynamonem i pieprzem syczuańskim

Sposób przygotowania:

Książka zwycięzcy programu MasterChef
Książka zwycięzcy programu MasterChefWydawnictwo Znak