Rolada z kremem

Warto poświęcić czas, by później delektować się smakiem własnoręcznie przygotowanego deseru. Na zdjęciu wariant smakowy z innym kremem
Warto poświęcić czas, by później delektować się smakiem własnoręcznie przygotowanego deseru. Na zdjęciu wariant smakowy z innym kremem123RF/PICSEL

Składniki

na ciasto

  • 4 jajka
  • 120 g cukru
  • 180 g mąki pszennej
  • 60 g wiórków kokosowych
  • 1 limonka

ponadto

  • 1 duże opakowanie cukru
  • wanilinowego
  • 300 g gorzkiej czekolady
  • 300 g śmietanki kremówki 30 proc.
  • 60 g miękkiego masła
  • 250 g malin

Przygotowanie:

Katarzyna Popowska planuje wydanie płyty Styl.pl
Świat & Ludzie
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?