Sałatka z opiekanych ziemniaków z fasolką szparagową

Sałatka z opiekanych ziemniaków
Sałatka z opiekanych ziemniaków materiały prasowe

Składniki

:

  • 500 g młodych ziemniaków
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej
  • 1 średnia czerwona cebula (ok. 100 g)
  • 3 łyżki oleju rzepakowego
  • 1 pęczek koperku
  • sól
  • świeżo mielony czarny pieprz

na sos:

  • 1 łyżka musztardy ziarnistej
  • 1 łyżka musztardy miodowej
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 6 łyżek oliwy z pierwszego tłoczenia
Okładka książki "Sezonowe warzywo" Dominiki Wójciak
Okładka książki "Sezonowe warzywo" Dominiki Wójciakmateriały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?