Tarta z białą czekoladą i borówkami

Puszyste, z jedwabistym kremem i owocami. Nie sposób im się oprzeć
Puszyste, z jedwabistym kremem i owocami. Nie sposób im się oprzeć123RF/PICSEL

Składniki

na ciasto

  • 2 szklanki mąki
  • 2 łyżki cukru pudru
  • 2 żółtka
  • 1 opakowanie kostki do pieczenia
  • 3 łyżki wody
  • tłuszcz do formy

na krem

  • 2 opakowania białej czekolady
  • 1 opakowanie serka mascarpone

do dekoracji

  • 300 g borówek amerykańskich
  • skórka otarta z 1 limonki
  • cukier puder do oprószenia
  • 1/2 pęczka mięty
Krystyna Janda o filmie "Słodki koniec dnia" i o wolnościStyl.pl
Życie na gorąco
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?