Tofu a la śledź z musztardą

Tofu a la śledź z musztardą
Tofu a la śledź z musztardąmateriały prasowe

Składniki

  • 1 kostka (180 g) tofu naturalnego
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 czerwona cebula
  • 3 łyżki musztardy francuskiej
  • 4 łyżki oliwy / oleju lnianego
  • 2 łyżki syropu klonowego / syropu z agawy (ew. cukru)
  • 2 łyki octu (ja używam jabłkowego)
  • 3 liście laurowe
  • kilka ziarenek ziela angielskiego
  • sól (do smaku)
  • świeżo zmielony pieprz (do posypania)
Okładka książki "Roslinna kuchnia polska"
Okładka książki "Roslinna kuchnia polska"materiały prasowe
Pikantna zupa fasolowaStyl.pl
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?