Waniliowy sernik na drożdżowym spodzie

Nie przegap sezonu na rabarbar
Nie przegap sezonu na rabarbar123RF/PICSEL

Składniki

  • opakowanie suchych drożdży
  • półtorej szklanki mąki
  • szklanka cukru
  • 40 g masła
  • 3 jaja
  • 1/3 szklanki mleka
  • 400 g rabarbaru
  • 750 g twarogu
  • cytryna
  • 2 opakowania budyniu waniliowego
  • szklanka śmietany
  • opakowanie cukru waniliowego

Proste i pomysłowe dekoracje domowych tortów

Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Jak udekorować domowy tort?
Jak udekorować domowy tort?123RF/PICSEL
Rewia
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?