Weź się za wołowinę!

Tatar wołowy
Tatar wołowymateriały prasowe

Szef Adam Chrząstowski poleca

Ozór wołowy na chrzanowym mleczku i buraczkach

Ozór wołowy na chrzanowym mleczku i buraczkach
Ozór wołowy na chrzanowym mleczku i buraczkachmateriały prasowe

Płatki polędwicy wołowej z pomidorowym dżemem, oscypkiem i ziołami

Płatki polędwicy wołowej z pomidorowym dżemem, oscypkiem i ziołami
Płatki polędwicy wołowej z pomidorowym dżemem, oscypkiem i ziołamimateriały prasowe

Policzki wołowe po burgundzku

Policzki wołowe po burgundzku
Policzki wołowe po burgundzkumateriały prasowe

Chef Darek Kuźniak poleca

Kaszotto z wołowiną
Kaszotto z wołowiną materiały prasowe

Antrykot z karmelizowanym burakiem i jabłkiem

Antrykot z karmelizowanym burakiem i jabłkiem
Antrykot z karmelizowanym burakiem i jabłkiemmateriały prasowe

Filet mignon z kurkami i cebulą

Filet mignon z kurkami i cebulą
Filet mignon z kurkami i cebulą materiały prasowe

 Baweta z kozim serem, karmelizowaną gruszką i wiśniowym sosem

materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?