Żeberka z fasolą i papryką

Kruche żeberka z fasolowo-paprykowym akcentem rozgrzeją cię w chłodne dni
Kruche żeberka z fasolowo-paprykowym akcentem rozgrzeją cię w chłodne dni123RF/PICSEL

Składniki

  • 60 dag żeberek wieprzowych
  • 4 czerwone papryki
  • 1 puszka czerwonej fasoli
  • 15 dag ziaren kukurydzy
  • 2 cebule
  • 1 marchew
  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • 3 łodygi selera naciowego
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 liście laurowe
  • 1 łyżka oleju
  • sól
  • natka pietruszki do dekoracji
Żeberka BBQ - klasyczny przepis na pieczone żeberkaInteria KulinariaInteria Kulinaria
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?