Przewodnik po smacznej Polsce Magdy Gessler

Sernik krakowski
Sernik krakowskiZnak
Magda Gessler, Smaczna Polska
Magda Gessler, Smaczna PolskaWydawnictwo Znak

Pieróg biłgorajski, czyli krupniak

Pieróg biłgorajski, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Pieróg biłgorajski, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Kaszubskie fondue

Kaszubskie fondue, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Kaszubskie fondue, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Flaki po warszawsku

Flaczki po warszawsku, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Flaczki po warszawsku, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Kluski śląskie

Kluski śląskie, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Kluski śląskie, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Pijana golonka - z Wielkopolski

Pijana golonka, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Pijana golonka, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Grzybowa z serem korycińskim

Grzybowa z serem korycińskim, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Grzybowa z serem korycińskim, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Ryba po toruńsku

Ryba po toruńsku, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Ryba po toruńsku, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska Wydawnictwo Znak

Roladki z szynki dylewskiej dojrzewającej

Roladki z szynki dylewskiej, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Roladki z szynki dylewskiej, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak

Sernik krakowski

Sernik krakowski, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla Musidłowska
Sernik krakowski, fot. Adam Sztokinier, stylizacja żywności Maryla MusidłowskaWydawnictwo Znak
Magda Gessler, Smaczna Polska
Magda Gessler, Smaczna PolskaWydawnictwo Znak