ryba
- Wszystkie (7)
- Artykuły (7)
Artykuły (7)
-
Pieczone filety po portugalsku
- Wtorek, 4 lutego 2020 (11:11)
Dorsz to ulubiona ryba Portugalczyków, ale danie można przygotować z innych gatunków, a także dodać kilka krewetek.ryba, filety -
Pieczona dorada z masłem i rozmarynem
- Poniedziałek, 3 lutego 2020 (13:16)
Do pieczenia najlepiej nadaje się cała i koniecznie świeża ryba. W jej skórze można zrobić po trzy nacięcia z obu stron, włożyć w nie plasterki czosnku i posypać oregano.ryba, dorada -
Tarta z tuńczykiem i koprem. Efekt gwarantowany
- Wtorek, 19 grudnia 2017 (14:55)
-
Najmłodsi będą zachwyceni. Kotleciki rybne z kaszą jaglaną
- Poniedziałek, 18 grudnia 2017 (11:52)
kuchnia, ryba