„Tutaj cukier to kultura” – o marokańskiej kuchni z miętową herbatą w tle

O kuchni narodowej najlepiej rozmawia się przy jedzeniu, narodowych specjałów Maroka oczywiście
O kuchni narodowej najlepiej rozmawia się przy jedzeniu, narodowych specjałów Maroka oczywiścieAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Popularny w marokańskiej kuchni olej arganowy tłoczy się z pestek owoców drzewa arganii
Popularny w marokańskiej kuchni olej arganowy tłoczy się z pestek owoców drzewa arganiiAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Tadżin można przgotować właściwie z każdego rodzaju warzyw, mięsa czy ryb i zawsze smakuje wyśmienicie
Tadżin można przgotować właściwie z każdego rodzaju warzyw, mięsa czy ryb i zawsze smakuje wyśmienicieAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Tradycyjne marakońskie ciasteczka
Tradycyjne marakońskie ciasteczka Agnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Artystki z pustyniInteria.tv