Gruyères: Królestwo sera, żurawia i Obcego

Droga do serca Gruyères
Droga do serca GruyèresStyl.pl
Na soczyście zielonej trawie w Gruyères pasą się biało-czarne krowy
Na soczyście zielonej trawie w Gruyères pasą się biało-czarne krowyStyl.pl

Tak powstaje gruyère

Gruyère - jeden z najsłynniejszych gatunków sera na świecie
Gruyère - jeden z najsłynniejszych gatunków sera na świecieStyl.pl
Turyści poznają każdy etap procesu produkcji słynnego sera
Turyści poznają każdy etap procesu produkcji słynnego seraStyl.pl

Urocze średniowieczne miasteczko

Wbrew pozorom to nie kaplica, to dawny magazyn spożywczy
Wbrew pozorom to nie kaplica, to dawny magazyn spożywczyStyl.pl
Cudownie smakujące roztapiające się raclette
Cudownie smakujące roztapiające się racletteStyl.pl

Zamek książąt Gruyère

Średniowieczna kuchnia
Średniowieczna kuchniaStyl.pl
Komnata z freskami Jeana-Baptista Camille Corota
Komnata z freskami Jeana-Baptista Camille CorotaStyl.pl

Sztuka na zamku

Dziedzinec zdobią niesamowite rzeźby
Dziedzinec zdobią niesamowite rzeźbyStyl.pl
"Make love not love" - parafrazuje artystka
"Make love not love" - parafrazuje artystkaStyl.pl
Prawie jak "Ogród rozkoszy ziemskich"
Prawie jak "Ogród rozkoszy ziemskich"Styl.pl

Muzeum H. R. Gigera

Przed muzeum Gigera (w środku nie można robić zdjęć)
Przed muzeum Gigera (w środku nie można robić zdjęć)Styl.pl
Gruyères: Królestwo seraStyl.pl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?