Rokitnik i Acerola

article cover

Antyoksydant Źródło witaminy C Wspomaga odporność organizmu

Rokitnik i Acerola

Owoc rokitnika bogaty w witaminę C zwiera ją prawie cztery razy więcej niż czarna porzeczka, to również źródło witaminy A, E, K i kwas foliowego. oraz niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Polecany jest w dolegliwościach reumatycznych, przeziębieniach i chorobach skóry.

Składniki: ekstrakt z owoców rokitnika ( Hippophae rhamnoides) 10:1,proszek z owoców aceroli (Malpighia glabra) zawierający 25% naturalnej Witaminy C (kwas

L-askorbinowy),maltodekstryna-nośnik żelatyna (składnik kapsułki).

75 mg (93,6%)*

(* )- % RWS- Referencyjne Wartości Spożycia

Sposób użycia:

Przyjmować 1- 2 kapsułki dziennie. Kapsułkę należy przełknąć i popić wodą.

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas