Czekoladowy mus na biszkopcie

Tani i efektowny pomysł na deser
Tani i efektowny pomysł na deser123RF/PICSEL

Składniki

na spód

  • 3 jajka
  • po 6 łyżek mąki i cukru
  • 2 łyżki kakao
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki octu
  • 120 ml soku z pomarańczy

na piankę I

  • 15 g żelatyny
  • 100 g masła
  • 100 g czekolady
  • 4 białka
  • 80 g cukru

na piankę II

  • 15 g żelatyny
  • 100 g masła
  • 100 g białej czekolady
  • 4 białka
  • 80 g cukru
Sernik z czekoladą - tani przepis na pyszne ciastoInteria KulinariaInteria Kulinaria
Na Żywo
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?