Dyniowe gnocchi

Dyniowe gnocci z masłem szałwiowym
Dyniowe gnocci z masłem szałwiowymmateriały prasowe
Dyniowe gnocci z masłem szałwiowym
Dyniowe gnocci z masłem szałwiowymmateriały prasowe

Składniki

  • 350 g mąki
  • 200 g upieczonej w kawałkach dyni
  • 150 g ziemniaków ugotowanych w mundurkach
  • 100 g grana padano
  • 50 g roztopionego masła
  • Jajko „zerówka”
  • gałka muszatołowa
  • szczypta cynamonu
  • sól i pieprz
  • Dodatkowo:
  • 150 g masła
  • 15 listków szałwii
  • szczypta soli
Okładka książki "Italia do zjedzenia"
Okładka książki "Italia do zjedzenia"materiały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?