Gołąbki z pęczakiem i pieczarkami

article cover
materiały prasowe
Gołąbki z pęczakiem i pieczarkami
Gołąbki z pęczakiem i pieczarkamimateriały prasowe

Składniki

  • 1 główka kapusty włoskiej
  • 1/2 kg pieczarek
  • cebula
  • szklanka kaszy pęczak
  • łyżka oregano
  • łyżka majeranku
  • łyżeczka czosnku suszonego
  • sos sojowy (do smaku)
  • łyżeczka soli
  • pieprz (do smaku)
  • łyżeczka kminku
  • czubata łyżka mąki
  • olej / oliwa (do smażenia)
  • ew. koperek / natka
  • pietruszki
  • (do posypania)
Okładka książki "Roślinna kuchnia polska"
Okładka książki "Roślinna kuchnia polska"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?