Jesiotr duszony w maśle

Jesiotr duszony w maśle i soku z kiszonej kapusty z sosem z cebuli i jabłka
Jesiotr duszony w maśle i soku z kiszonej kapusty z sosem z cebuli i jabłkamateriały prasowe

Składniki

na dusznego jesiotra:

  • 2 duże filety jesiotra bez skóry
  • 5 gałązek świeżego rozmarynu
  • 100 g masła
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 ostra papryczka
  • 200 ml soku z kiszonej kapusty

na zimny sos majonezowy z jabłkiem i cebulą:

  • 3 łyżki majonezu
  • 1 ząbek czosnku
  • ½ pęczka świeżego lubczyku
  • ½ ostrej papryczki
  • 1 mała cebula
  • ½ jabłka
  • 1 – 2 łyżki kaparów
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżka białego octu winnego
  • ½ selera korzeniowego
  • sól, grubo mielony pieprz
Stroje kąpielowe dla kobiet o kobiecych kształtachStyl.pl
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?