Reklama

Kanapki na ciepło

Masz dosyć nudnej jajecznicy na śniadanie? Oto przepis na pyszne, śniadaniowe i pożywne kanapki na ciepło.

Składniki

  • bułka na hamburgery
  • pomidor
  • 4 kapelusze pieczarek
  • bakłażan pokrojony w półcentymetrowe plasterki
  • oliwa
  • sól i pieprz
  • ocet balsamiczny
  • kulka mozzarelli
  • garstka szpinaku

Sposób przygotowania:

1. Grzyby i bakłażan posmaruj oliwą. Ułóż je na grillu i piecz 10 minut. Co jakiś czas warzywa odwracaj. 

2. Oprósz je solą, pieprzem i skrop octem balsamicznym. Na każdej kromce ułóż trochę szpinaku, plaster pomidora, bakłażana, sera i pomidora.

Zobacz także:


Na Żywo
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy