Kruche babeczki z brokułami

Jeśli do babeczek dodasz świeży brokuł, podziel go na różyczki, obgotuj 2 min w osolonej wodzie i przelej zimną, a zachowa zielony kolor.
Jeśli do babeczek dodasz świeży brokuł, podziel go na różyczki, obgotuj 2 min w osolonej wodzie i przelej zimną, a zachowa zielony kolor.123RF/PICSEL

Składniki

  • 1/2 paczki mrożonych brokułów
  • 25 dag gotowego kruchego ciasta
  • 1 czerwona papryka
  • 5 dag startego żółtego sera
  • 1/2 szklanki mleka
  • 2 jaja
  • 1 łyżka oleju
  • 4 gałązki natki pietruszki
  • sól, pieprz
Muffiny z otrębami i czarną porzeczkąStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?