Lasagne z kapustą i łososiem

Płaty makaronu można przed pieczeniem lekko obgotować – przez dwie minuty. Trzeba je jednak wkładać do garnka z dużą ilością wody i gotować pojedynczo, by się nie posklejały
Płaty makaronu można przed pieczeniem lekko obgotować – przez dwie minuty. Trzeba je jednak wkładać do garnka z dużą ilością wody i gotować pojedynczo, by się nie posklejały123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 kawałki łososia (po 20 dag)
  • 1 główka kapusty
  • 12 płatów lasagne
  • 2 szklanki warzywnego bulionu
  • 1/2 szklanki śmietany 22 proc.
  • 10 dag żółtego sera
  • 10 dag masła
  • 3 łyżki mąki
  • 5 łyżek bułki tartej
  • 4 gałązki oregano
  • sól, pieprz
Tost francuski z wędzonym łososiem i jajkiem w koszulceStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?