Leczo wegetariańskie z ogórkami małosolnymi i pestkami dyni

Z mnóstwem warzyw
Z mnóstwem warzywStyl.pl/materiały prasowe

Składniki

  • 1cebula pokrojona w piórka
  • 1 cukinia pokrojona w kostkę
  • 1papryka czerwona pokrojona w julienne
  • 1 żółta papryka pokrojona w julienne
  • 3 ząbki czosnku rozgniecione
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • 800 g pomidorów obranych ze skórki i pokrojonych w kostkę
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • 3 ogórki małosolne
  • 1 łyżka przecieru pomidorowego
  • 800 ml wywaru z jarzyn
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki
  • kilka kaparów
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • gałązka tymianku
  • 50 g pestek dyni uprażonych
"Nowoczesna kuchnia polska"
"Nowoczesna kuchnia polska" materiały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?