Letnia zupa cud

Letnia zupa cud
Letnia zupa cudmateriały prasowe

Składniki

  • 1 bakłażan (300–400 g)
  • 3 łyżki oleju rzepakowego
  • sól, pieprz
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 żółte albo czerwone papryki (około 400 g)
  • 1 kabaczek (około 250 g)
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 2 puszki pomidorów bez skórki (każda po około 400 g zawartości)
  • 1 puszka ciecierzycy (około 240 g zawartości)
  • 3 gałązki rozmarynu
  • 3 gałązki tymianku
  • 4 łyżki pesto (samodzielnie przyrządzonego albo gotowego produktu)

Letnia zupa cud - wykonanie:

Okładka książki "Moja zielona dieta"
Okładka książki "Moja zielona dieta"materiały prasowe
"Ewa gotuje": Zupa cebulowaPolsatPolsat
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?