Łosoś na szpinaku z ogórkiem i pomelo

Łosoś na szpinaku z ogórkiem i pomelo
Łosoś na szpinaku z ogórkiem i pomeloPolsat

Składniki

  • 500 g filetu z łososia bez skóry

na marynatę

  • 2 łyżki soku z limonki
  • ½ łyżeczki pieprzu ziołowego
  • 2 łyżki oleju sezamowo-rzepakowego
  • 1 łyżka syropu klonowego

na sałatkę

  • 1 opakowanie - szpinaku baby
  • 1 ogórek
  • 1 pomelo
  • żurawina
  • czarny sezam

na sos

  • 1 łyżka soku z limonki
  • sól
  • pieprz
  • 5 łyżek oleju sezamowo-rzepakowego
"Ewa gotuje": Łosoś na szpinaku z ogórkiem i pomeloPolsatPolsat
Polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?