Pęczotto z grzybami leśnymi i tymiankiem

Aktualizacja
Pęczotto z grzybami leśnymi i tymiankiem
Pęczotto z grzybami leśnymi i tymiankiemmateriały prasowe

Składniki

  • 1 szklanka pęczaku
  • 1 łodyga selera naciowego
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 szklanki posiekanego jarmużu
  • 150 g grzybów leśnych lub pieczarek
  • 500-700 ml bulionu warzywnego
  • 1 łyżka masła klarowanego lub oleju rzepakowego nierafinowanego
  • sól kłodawska, pieprz, tymianek
  • do posypania: 2 łyżki startego oscypka lub parmezanu
  • 1 pęczek natki pietruszki

Pęczotto z grzybami leśnymi i tymiankiem - wykonanie:

Okładka książki "Dieta w insulinooporności"
Okładka książki "Dieta w insulinooporności"materiały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?