Roladki z karpia z farszem grzybowym

Roladki z karpia z farszem grzybowym
Roladki z karpia z farszem grzybowymPolsat

Składniki

  • 4 filety z karpia
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżka masła

na concasse

  • 2 pomidory malinowe
  • sól
  • cukier trzcinowy do smaku
  • 1 łyżeczka białego octu balsamicznego
  • 1 łyżka oliwy
  • garść natki pietruszki
  • garść szczypiorku
  • garść koperku

na farsz

  • 250 g mrożonych prawdziwków lub podgrzybków
  • ½ cebuli
  • 1 łyżka masła

na sos

  • 1 cebula
  • 1 łyżka masła
  • 100 ml białego wina wytrawnego
  • 250 ml śmietanki 30%
  • sól
  • pieprz
"Ewa gotuje": Roladki z karpia z farszem grzybowymPolsatPolsat
Polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?